Свидетелства

СВИДЕТЕЛСТВА

Интернет предаване с пастор Пламен Петров от Испания, 3.ІІІ.2011 г.

 Ще ви прочета някои свидетелства, които получих по Интернет.

Например, сестра Наташа Асенова казва: “Гледах това богослужение /става дума за богослужението от миналия път/ и съм докосната много от Словото и от силното присъствие на Святия Дух. Чувстваше се помазанието и силното Божие присъстивие на тази служба, славата на Бога и аз Му я отдавам. Докосната съм и от гладната и жадна душа на п-р Пламен Петров, благодарим на Бога за това и да му служи. Гладувам и жадувам да познавам Бога и да му служа на Божията нива. Бог да ви благослови и да ви употреби за славата си. Отдавам цялата Слава на Бога”.

Следващото свидетелство, пише така сестрата: “Извинявай за късния отговор, но при мен Бог действа по начин който, сега като се замисля е твърде чуден, за да си го обясня по човешки, но определено знам, че Бог действа в моя живот чрез вас и Словото, което действа чрез вас. Случи се преди пет месеца и оттогава съм друг човек. Преди пет месеца гледах клиповете ви в Ustream и точно клипа за депресиите и не само този, разбира се. И Бог ме докосна толкова силно, чрез Словото, което чух, че изцяло промени живота ми. Твърде дълга е историята, но накратко ще разкажа и т.н.” Много неща пише сестрата, писмото е дълго, но благодарим на сестрата. Веселка Лилова, можете във Фейсбук да го прочетете докрая.

И писмото на сестра Магдалена от служението в Австрия, казва: /Това свидетелство също можете да го прочетете във Фейсбук./ Пише: “Здравейте Пламен и Мими. Бог да ви благослови вас и служението, на което сте се отдали изцяло, да превръзвате сърцесъкрушените, да освобождавате пленниците и да отваряте затвора на вързаните; да изцелявате всички угнетявани от дявола и да разрушавате делата му в името на нашия велик Бог Исус Христос. Цялата слава отдаваме на Него. Трябваше ми една седмица, за да мога да преработя всичко което се случи по време на едноседмичния ви престой в Инсбрук. Божието помазание във всичките четири служби и два семинара, което се изливаше като дъжд  върху хората, докоснатите сърца, изцелените хора, освободените хора от веригите на Сатана; рачупването на проклятие, даже имаше един случай до 15 поколения назад, проявленията на демоните, съпротивлението им да напуснат човека; подчинението им в името на Исус, разкъсването на връзките им с началствата, откъдето получават информация. Всичко това беше толкова реално пред очите на всички, че се питам как може да има хора, които да не вярват в тези неща и в съществуването даже на дявола.

Искам да ти напиша някои свидетелства, които чух миналата седмица, помолих хората да ги напишат лично и да ти ги изпратят. Миналата седмица моята свекърва имаше много комплицирано счупване на китката, няколко дни преди службата й бяха свалили гипса, ръката й беше цялата подута и не можеше да се движи от болки. Когато ти се помоли за нейната ръка и положи ръце, Святия Дух я събори на земята. Тя е католичка и всичко това беше ново за нея, но тя дойде с вяра и искаше да усети Божието присъствие и Бог я изцели. 10 минути след това почна да си върти китката навсякъде и да благодари на Бога, а от надутата ръка нямаше и следа. Двама мъже дадоха свидетелства, че са имали дископатия с непоносими болки и на службата Бог ги е изцелил. На семинара “Как да чуваме Божия глас”, когато се упражнявахме и ти каза: Всеки да пита Бог какво е приготвил за него и за седящия до него човек, една жена получи за съседката си видение как тя кара велосипед. Оказа се, че тя е с много тежки гръбначни проблеми и докторите са й казали, че тя никога вече няма да може да кара колело. Но Бог е имал друг план за нея и на съботната служба, изцели целия й гръб и намести всяка костица на мястото й. Благодарим на Бога за вас и за благословението, което имаме, за Божия мир и радост. Очакваме отново посещение.” и т.н.

Бог да ви благослови!

Благодарим на Бога за всичките тези прекрасни свидетелства в името на Исуса Христа. И сега между другото, искам да прочета и свидетелството на тази сестра, която е от Стара Загора. Ще започна от края на свидетелството.

Тя казва: “Искам да свидетелствам за още едно чудо. Цялата вечер /миналия път на службата, която имахме/, когато аз се молех за себе си, съпруга ми се е молил също за себе си, да го напусне синузита, дух на синузит, така както заповядваше ти. Той е повтарял и е заповядвал и благодарил много на нашия жив и милостив Бог за милостта, която показа същата вечер към моето семейство. Сега вече една седмица, той няма никакви болки”. Благодарим ти Господи за това нещо.

А преди това свидетелството е така: “Брат, от няколко дни нямам търпение да ви разкажа какво се случи с мен по време на службата в четвъртък. По време на молитвата за изцеление, аз повтарях след теб и заповядвах на дявола да се махне от мен, тъй като аз от доста време имам много големи кисти в яйчниците и постоянни болки.” Който беше на службата си спомня за откровението, което Мими получи за две кисти, които Господ изцелява. И казва тука, че имала две кисти. “Ходих на лекар, но никакви лекарства не ми помогнаха. И като се молехме заедно с теб, почувствах много голяма сила, която ме изпълни по време на молитвата. Молихме се около 15 минути. След това чух един глас отвътре, който ми каза: “Аз те изцелих”, но тогава аз се усъмних в Божия глас и си казах: Плътта ми говори, понеже искам да бъда изцелена”.

Ти искаш да бъдеш изцелена, но Господ още повече иска да бъдеш изцелена.

“След това започнах да се моля Бог да ми даде потвърждение, че това което чух е от Него. И точно в този момент, Мими, твоята съпруга каза видението за кистите и аз започнах още повече да се моля. Дойде в мене един мир и аз казах на съпруга ми: “В мен дойде мир”. И тогава дявола започна да ме напуска, аз усетих защото спря дъха ми и ми причерня за малко. Съпруга ми стана и положи Библията на мене и започна да му заповяда да ме напусне.”

Виждате ли какво стои зад тия болести? Зачнал да я задушава и започнало да й прилошава.

“След което се обадихме на наши сестри и братя, които имат дарби. Нашият жив Бог още един път ми потвърди, че съм изцелена, след няколко дни имах болки, но това никак не ме смущава, но напротив ме радва. Сега чакам съвършеното изцеление и т.н. Благодарим на Бога, изцелението е в процеса си.”

Сестро, ще се молим на Бога, дори и днес, за да бъде напълно завършено  изцеленитео за Божия слава.

Благодарим на Бога, за тези всичките прекрасни свидетелства, които Господ дава. Благодарим Ти, Господи. Нека отдадем славата на Бога за тези прекрасни свидетелства.