Честит рожден ден, Нина!

Интернет предаване с п-р Пламен Петров, 14 юли 2011 

 

        Искам да ви съобщя, че днес нашата сестра Нина Димитрова има рожден ден. Искам да я поздравя от името на нашия екип, а ние сме един екип, само че тя просто е в България, с един стих, който се намира в Псалм 31:20, където пише:

Ще ги скриеш в скривалището на присъствието си от човешките замисли, ще ги скриеш под покров или под покривало от препирането на езиците 

        Прекрасно нещо е това Господ да те скрие в скривалището на Неговото присъствие.

        Така че Нина аз ти пожелавам да бъдеш винаги ти и дома ти скрити в скривалището на Божието присъствие от всякакви човешки планове и замисли, и да си скрита под покривалото на Бога от всяко препиране на езици, от всеки език. Както казва Божието слово:

„Никакво оръжие против теб няма да успее и ти ще победиш всеки език, който се надига на съд против тебе. Това ти е наследство като Господен слуга и правдата ти е от Господа”

        И нека сега да изпеем една песен и да поздравим Нина с нея.

        Нина, аз искам да ти кажа, че тази песен обединява неща, които ние сме забелязали, че има в твоето сърце – желанието ти да бъдеш близо до твоя Татко Небесен. Така че ние те поздравихме с тази песен и искам да ти кажа, че ние сме много благодарни на Бога, че ни свърза с тебе, не само за това, което си направила за нас и за служението, но и за Неговото дело, но като човек ние те обичаме и те уважаваме. Искам да знаеш това нещо. И Бог да те благослови  изобилно.

        Виждам, че сестрата на Меги пише – присъединявам се към поздрава. “Бог да благослови целия ви екип всички”. И сложила едно меченце, да те прегръща. Бог да те благослови и тебе.