Освобождение от сексуален порок!

Здравей брат Пламене. Искам да дам свидетелство за нещо, което ми се случи преди броени минути.

Първо да кажа, че съм приел Христос преди година и нещо в живота си и от тогава раста с всеки изминал ден и използвам интернет за това, защото има неща, с които се боря постоянно и някой крепости падат трудно.

21 години съм живял с определени разбирания, вярване и навици. Едно от тия неща е мастурбацията. Виждам, че ми пречи и трябва да я премахна от живота си, но това не е лесно, защото както казах 21 години съм живял с това обществото, в което живея това се смята за нормално, дори се насърчава. Та реших преди 2, 3 седмици да спра да практикувам това и първите 10 дни всичко беше ок, но после почнаха атаки и накрая не издържах и започнах отначало и тежеста се върна, както се казва отворих отново вратата на дявола и почувствах тежест и освен това тялото ми се почувства зле.  Разболях се, после се оправих и след това имах хрема. И след това намерих сила и спрях отново. И от 4, 5 дни се контролирам, но тежеста си остана. И тая сутрин се моля на Бога да ми покаже какво не е наред с мен.

А аз от няколко дни бях видял клипа ти в Ютуб „Третото хилядолетие“ и се каня да го гледам все, но е малко дълаг и не ми оставаше време и днес към 11ч. реших да го гледам и като стигна до частта, в която говориш за сексуалните демони и порнографията и нещо ме прониза, получих изобличение. След това изгледах повечето клипове за разчупване на проклятия и за освобождение и клипа за благословенията на Авраам и почнах да се прозявам, очите ми се насълзиха и получих освобождение, мир и радост в душата. Хремата ми изчезна и сега се чувствам отново силен и в Божието присъствие. Алелюуя! …

Advertisements