Свидетелство на Силвия

Уважаеми, пастор Пламен,

Обръщам се към Вас, за да споделя благодарността си към Господ за съвършената Му изцелителна и насърчителна намеса и също така да благодаря на всеки брат и сестра, чиито сърца бяха докоснати и се молиха за нуждите, които Ви споделих в началото на месец декември 2013 г.

С радост споделям с всички Ви, че бебенцето, чийто живот бе застрашен от сериозни дихателни проблеми, сега радва своите близки със СЪВЪРШЕНОТО СИ ЗДРАВЕ!

В молбата си за подкрепа в молитва бях споменала и още няколко молитвени нужди – две дечица с Аутизъм; жена, страдаща от ставни болки, диабет и високо кръвно налягане; млада жена с множество заболявания и друга с диагноза Множествена склероза. Засега мога да потвърдя, че Божията намеса е осезаема в живота им и съм в очакване на момента, в който ще Ви споделя и за тяхното изцеление!

Освен изцелението на малкото детенце Господ стопли и насърчи сърцата ни с чистосърдечните и любящи молитви, които успяхме да проследим чрез страницата Ви във facebook! Прекрасно е да усетиш Божиите любов и грижа и чрез хора, които никога не си познавал!

С цялото си сърце пожелавам на всички Ви пребъдване в Божиите мир, любов и радост и най-благословените възможности за изява на Божията сила и всичко добро, което Господ е вложил в сърцата Ви!

С обич, благодарност и уважение,

Силвия

Advertisements