Молитвена нужда и свидетелство на Галя

Молитвена нужда:

Здравейте пастор Пламен!

Не съм разбрала,че сте идвали в България, не мога да разбера дали още сте тук или вече сте си заминали. Толкова много съжалявам, че съм изпуснала вашите служби, така чаках да дойдете и все гледах във фейсбук да видя кога ще идвате, но точно през последните десетина дена нямах инернет. В момента съм в такъв критичен период, без работа, със здравословни проблеми, финансови и жилищни проблеми и ми е много тежко. Не съм омъжена, баща ми не се интересува от мен, единствено проблеми ми създава, майка ми е в чужбина, така че общо взето съм сама. Няма как да опиша нещата с две думи. .., но съм много подтисната и депресирана и исках да ви помоля да се молите за мен, да се разчупят тези ситуации в живота ми и ако има проклятие също така да падне. Имате ли намерение пак да идвате скоро и къде обявявате графика си? Благодаря и Бог да ви благославя!

Здравейте пастор Пламен! Знам,че много хора ви пишат, всеки с различни проблеми и сигурно ви е трудно да отговаряте на всички, но се надявам да прочетете писмото ми и да ми отговорите.

Видях,че имате група за християни търсещи работа и се мключих в нея снощи. Аз също си търся работа и съм много притеснена и притисната финансово. В момента съм на квартира в София и месечните ми разходи за квартира и сметки са около 200 лв, още преди да е дошла зимата. Опитвам се да си намеря работа в София, не вярвах,че ще е така трудно, но наистина не мога да се справя сама. … заплащането почти го няма и напрактика сега харча от някои спестявания, и като гледам как вървят направо се плаша. В квартирата ми е студено, влажно и въпреки това сметки се трупат. Поради някои заболявания ми е противопоказно да стоя на студено и не знам как ще изкарам зимата тук, иска ми се да съм на друго място, топло и с по-малки разходи и се моля на Бог за изход. В моя град също няма работа, а и там няма къде да живея и разходите ще са ми не малки, така че затова реших да продължа да опитвам тук. Битовите и здравословни проблеми направо ме съсипват и не мога да мисля за друго, не мога да изляза на по-високо ниво, макар че се мъча.Моля се на Бог за помощ и водителство, наистина съм на прага на отчаянието и безизходицата. Знам,че писмото ми е малко объркано и хаотично, но така се чувствам в момента. Разчитам,че като човек, посветен на Бога, с водителство от Святия Дух, ще може да ми помогнете.

Свидетелство:

Здравейте пастор Пламен,

Пиша Ви за да Ви кажа какво се случи с мен, след като Ви писах преди 4 месеца. С Божията помощ се преместих от ужасната квартира, в която студувах и сега съм на по-добро място. Един от колегите в университета напусна и поех и неговата работа. Изпратиха ме в командировка в Европарламента в Страсбург да направя филм. Междувременно Бог направи още едно чудо-срещна ме отново с голямата ми любов, с която 10 години бяхме разделени. Бог ни даде нова любов, обърна сърцето му от будизма към Христос и той стана новороден християнин. Много е вдъхновен от вашите проповеди. Преди две седмици се сгодихме и сега правим планове за сватба.

Искам да благодаря на Вас и на всички други, които се молиха за мен. Резултатът е изключителен. Бог е толкова добър и милостив, чудесен е! Извърши толкова много за мен и продължава. Благодаря от сърце! Бог да Ви благославя! Галя