Свидетелство на Eлена Юлиановa

Здравейте господин Пламен Петров.

Искам да засвидетелствам силата на нашия Господ.

Казвам се Елена и преди време ви бях написала, че имам едно детенце на година и четири месеца и че съм бременна в осмия месец.

Но тъй като родих първото си дете с цезарово сечение, лекарите ми казаха, че със сигурност така ще е и с второто.

Но аз не спирах да се моля на Господ да направи така, че аз да си родя нормално и да мога да се грижа и за двете си деца.

Преди да тръгна за болницата една вечер съм чела Библията и съм се молила на Господ всичко да е наред. В молитвите си казах на Господ, че оставям всичко в Неговите ръце, и нека бъде волята Му.

 Когато влязох в болницата ми казаха, че има вероятност да родя нормално, но е било опасно да не ми се скъсат конците от вътре при напъване.

НО СЛАВА НА ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС, НАШИЯ БАЩА, БРАТ, И НАЙ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, Той не ме изостави в този момент и аз си родих съвсем нормално. СЛАВА НА ГОСПОД, СЛАВА!

Искам да кажа на всички бъдещи майки да не се оставят, ако някой доктор им каже, че няма друг начин да родят, освен с цезарово сечение. Повярвайте в Господ и не спирайте да се молите и да отдавате почит и любов към Господ, защото Той ни обича всички, за ГОСПОД НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА. АМИН! Eлена Юлиановa

Advertisements