Бог да благослови инж. Л.Василева за това свидетелство, което е написала в един сайт

Благодаря на Бог за всеки, който защитава служението, дадено ми от Бога от нападки!

Бог да благослови инж. Л.Василева за това свидетелство, което е написала в един сайт.

Жал ми е за вас момчета. Аз съм една от тези с „промитите мозъци“. Аз като вас бях скептик, но чудесата, които Бог направи за мен, за моите деца и моите приятели.

Накратко бях излекувана от карценом,от диабет.

Дъщеря ми имаше счупено коляно,скъсани връзки и скъсан мускул.

Та докато официалната медицина ни искаше огромни суми за операции, то молитвата с вяра доведе до пълно изцеление на крака без операции.

Нейна приятелка пък зачена и роди син след като това беше невъзможно преди.Мога да ви опиша още много чудеса ,които Бог извърши за нас -не по заслуги ,а по милост.

Мъчно ми е за вас,че вие хулите този свят служител на Бога.Този човек не се е нахранил от нас,тъй като аз не съм го чула да говори за пари./за мен той е един бесребърник/.

Да аз изучавам Словото под негово ръководство, но аз съм чула от него и призив да уважаваме православните християни и за обединение на всички вярващи в ХРИСТА.

Той ни учи да сме нормални,а не фанатици. Той не е жаден за власт или слава, а само да бъде достоен служител на БОГА. Да Той е достоен негов служител и свети със ярка светлина , защото Божият дух е в него. Мъчно ми е ,че протягате мръсните си ръце и го бичувате,че го хулите със скверните си устни.Толкова мърсотия изливате върху него, но Бог го е умил във святата си кръв.

Advertisements