Свидетелства на Катя

Уважаеми Пастор Петров,

Искам да дам свидетелство за освобождение от цигари и кафе след слушане на ваша молитва в Ютуб – „Молитва против цигари и други пороци.“ Аз съм родена отново християнка от 4 години. След като Исус Христос стана мой Господ и Спасител, всички заболявания, които имах и докторите не можеха да направят нищо, изчезнаха, за което отдавам слава и хвала на Господа. Бях зависима от хапчета за спане, но след като приех Христос, зависимостта изчезна и вече 4 години аз спя като бебе.
Имах проблем само с цигарите, но след като чух и се молех с вас с молитвата ви, веднага почувствах, че не искам повече да пуша, а междувременно започвах да изпитвам и отвращение към кафето.
Нека това мое свидетелство насърчи много хора, защото Господ е жив и ни обича безпределно, без лимит. Благодаря Му всеки ден, че ви открих в интернет. Вие сте инструмент в Божиите ръце да вършите волята Му. Бъдете благословени.

Катя.

* * * * *

Здравейте Пастор Петров,

Преди 3 дни дадох свидетелство за освобождение от цигари и кафе чрез ваша молитва в Ютуб.Днес искам да дам нови свидетелства за пробив и Божията милост, чрез ваши молитви. Вярвах, че след молитвата ми с вас всяка нужда, която имах аз и семейството ми ще се оправи. Отдавам слава, хвала и поклон на Господа, и искам много хора да се насърчат. Господ е жив, обича ни безпределно и чака търпеливо да Го потърсим с цялото си сърце.

Мъжът ми и синът ми бяха безработни от дълго време и всички врати за пробив, за намиране на работа бяха заключени. Не се виждаше никакъв шанс за почване на каквато и да било работа. Но аз вътрешно в сърцето си вярвах, че Господ ще се намеси в този проблем. Вярвах, че ще изпрати ангелите Си да образуват огнена стена около нас и разкъсат всички окови, примки, с които моето семейство беше оплетено от врага.

Мъжът ми и синът ми са родени отново християни, аз също, но трудностите, които изживявахме бяха много. Но Бог е велик…

Насърчих се много от вашите проповеди, молитви и поучения в интернет, и благодаря на Господа ежедневно за вас. Молих се с  „Молитва за освобождение от страх, за защита, успех в бизнеса, Молитва за пробив“; „Молитва за финансов и икономически пробив“ и 5,6 часа по-късно мъжа ми получи обаждане за почване на хубава работа, и сина ми също.

Колко прекрасен е нашия Господ…Нуждите, които имах със сина си относно „долината на мрачната сянка“, в която беше попаднал се оправиха за слава на Бога. Сега всичко е леко и радостно в моето семейство.

„Никакво изпитание не ви е постигнало освен това, което може да носи човек, обаче Бог е верен, Който няма да ви остави да бъдете изпитани повече, отколкото ви е силата, но заедно с изпитанието ще даде и изходен и изходен път, така че да може да го издържите.“ 1 Кор. 10:13

Катя

* * * * *

Уважаеми Пастор Петров,

Откакто започнах да се моля на глас с вашите молитви в Ютуб заедно с вас, в живота ми се случват постоянно чудеса. Това е трети път, когато давам писмено свидетелство за любовта и подкрепата на Нашия прекрасен Господ Исус Христос. Надявам се много хора да се насърчат, и когато се молят с ваши молитви в Ютуб или на другите, посочени от вас места, да вярват, че след молитвата проблемът им ще бъде решен.Аз знам и вярвам в сърцето си всеки път, когато сядам на компютъра да се моля заедно с вас, че веднага след молитвата чудото ще стане, и наистина става. Много мои приятели не ми вярват, и мислят, че преувеличавам, но това е истина и аз съм много радостна за това, което се случва. Всички мои нужди се уреждат с такава лекота, че дори аз не мога да схвана как става всичко това. Слава, Слава на Господ Исус Христос.
Вчера се молех с „Молитва за изцеление на костите и ставите“, защото от 3 месеца имах постоянна болка в кръста, и никакви силни хапчета не помагаха. Даже бях препоръчана от докторите да започна физиотерапия много скоро. Болките бяха толкова силни, че понякога се налагаше да лазя по пода, не можех да се изправя. Всяка сутрин не можех без силни хапчета, за да се раздвижа.
Но слава на Господа, Който след молитвата с вас по интернет отне болката. По време на молитвата аз чувствах топлина в областта на кръста и едновременно с това изтръпване.Днес се събудих без болка, свежа и нова.
Господ е велик Господ, за Него няма нищо невъзможно. Ние просто трябва да Му се доверим и да Му вярваме. Катя.

Advertisements