Свидетелство на Ели

Поздравления, пасторе, безсилни са думите да опиша благодарността си към Спасителя!

В моя бащин дом действаше духът на Езавел от страна на баща ми.

С  годините домашните се отчуждавахме един от друг и като финал семейството се разпадна!

Майка ми беше евангелска християнка, почина от лекарска грешка на 60 години. След смъртта й нещата още повече се влошиха! Създаде се нетърпимост между нас с брат ми и баща ни. Брат ми е евангелски християнин с водно кръщение далеч преди аз да повярвам.

Моят татко в края на живота си успя да ни скара с брат ми.

С братчето си не съм се виждала от 2009 г., дори не се върна за погребението на татко!

След смъртта на баща ни аз се разболях психически, тогава една сестра ме доведе на Ваша служба през 2012 г в сградата на ул.“Васил Друмев“, София.

Нещата много бавно се оправяха и семейството ми страдаше заедно с мен – аз бях много слаба и се страхувах да оставам сама и  да излизам сама!

Постепенно състоянието ми започна да се подобрява в резултат на много молитви и служби.

Постоянно слушах и Вашите поучения и молитви.

Даже когато бях най-зле мисълта, че идва четвъртък и ще се моля с Вас ме държеше на крака.

Не знаех, че е действал този дух (Езевел)при нас, подозирах и когато се молих за неговото изгонване от домът ми, това стана на 4 юни, когато ни водихте в молитва за отхвърлянето му, не очаквах толкова бързо резултат.

Този четвъртък на 11 юни 2015 по време на богослужението братчето ми се обади от Испания, той живее в Малага и поиска прошка от мен, даде ми и той и пожела да продължим живота си в мир и съгласие! АЛЕЛУЯ НА СПАСИТЕЛЯ!

Спомних си, че по време на богослужение в четвъртък миналата година, една сестра поиска молитва за брат си, който бил натоварен, а вие казахте, че когато тя се освободи, брат й също ще бъде свободен, защото имат кръвна връзка.

Тогава си помислих колко чудно ще е това да се случи  и при нас с брат ми! И то се случи!

Цялата слава отдавам на Господ Исус Христос! На Вас и Мария безчетни благодарности!

При много от нас /може би не само в България/ действа и друг жесток и коварен убиец – дух на питон. Дали ще е удобно да направите общо отричане и от този убиец?

Бог да благослови изобилно Вашият дом! Ели