Свидетелство на Виолета

Здравейте
Искам да благодаря на Господ! Когато бях на София с количката за детето. Вие се молихте над нас. Аз имах киста на яйчника, увеличена матка и високо кръвно 180 на 120. Днес бях на профилактичен преглед. Казаха ми, че нямам нищо не е високо кръвното ми. Днес бях на гинеколог. Казаха ми, че ми няма нищо. Слава на Бога! Защото аз нямах пари да си купя лекарствата. Те бяха много скъпи. И аз не съм си ги купила. Слава на Бога!
Отказах да влизам в болницата, заради детето си и нямам диагноза. Първо трябваше да влизам за нервнология заради високото кръвно 180 на 120. Отказвам да влизам в болница заради детето.
После получих силни болки в корема ниско долу. Ходих на гинеколог и ми казаха, че имам киста и увеличена матка и ми изписаха тогава и хапчета да пробвам. Видях, че са скъпи и се отказах. Но кръвното ми продължаваше да бъде високо и пиех хапчетата, но не ми действаха.
Ето как се случи всичко това. Моето дете инвалид. Имаше епилепсия. Той беше много неспокоен. Чукаше, тропаше, издаваше някакви звуци, викаше. Не можехме да спим няколко вечери.
Една сестра ми каза да гледам вашето видео. Пуснах го. И тогава стана нещо с мен. Почнах да се изповядвам заедно с вас.
След това разбрах че ще сте на осми октомври в София. Аз си взех детето тръгнах.
Когато пристигнахме там имаше много хора. Нямаше как да влезнем вътре.
Но преди да дойдем на службата си изповядах греховете с пост и молитва.
Благодаря на Бога. Почнах да се моля. Вдигнах очи нагоре и казах Господи помогни ми! Тогава дойде един мъж и ми каза-влез вътре!
И аз му отговорих-как да вляза? Много хора има вътре. Не мога да вляза.
Но той ме поведе и аз тръгнах по него. Почнахме да влизаме и и той казваше на хората да ми направят път. И хората ми правеха път. И затова можах да вляза.
Вдигнах ръце отпред казах Господи прости ми.
Вие сложите ръце върху мен и върху детето ми. И аз тогава не знаех къде се намирам. Видях, видях една голяма светлина. Имаше една голяма сила, неописуема. Щях да падна, не знаех къде се намирам.
Тогава видях ангели. Бяха не знам, но с бели дрехи около мен и имаше хора. Светлина, която не можеш да виждаш.
После си тръгнахме. Качих се в колата. Аз почнах да се моля. Детето ми беше обляно толкова много, макар че не разбрах как така стана.
Почувствах топлина между кръста и корема точно където имах болки.
Когато се прибрахме, на детето не му бях дала хапчета за епилепсия. Слава на Бога моето дете е вече излекувано и спокойно. Оттогава моето дете не пие никакви хапчета. Искам да отдам цялата слава на Бога! Виолета
Реклами