Свидетелство на Елица

Здраве, брат Пламен,
Аз исках да споделя моето свидетелство за Слава на Бога и за насърчение на всички християни, които чакат изцелението си, за да служат на Господа!
Миналия четвъртък като гледах богослужението по интернет и ти като започна да се молиш и да говориш за думите на Бог към египетския цар „Пусни людете ми“ и пронизителна болка ме сряза долу ниско в корема, която беше толкова силна, че ме накара да се превия на две и да се изпотя. Болеше ме толкова силно, че ми идваше да спра молитвата и да си легна, но се заинатих и удържах до край. После болката изчезна и ми стана много леко, върна се апетита ми, който нямах от години. Аз не изпитвах никаква нужда да се храня и ако не е семейството ми да ме моли с рана, аз можех да не ям с дни. Сега ама огладнявам и си хапвам като нормален човек.
Днес свидетелствам, че докато се молих и получих силно изтръпване на ръцете и краката и усетих свода на стъпалата и глезените ми по-силни от преди! Схванатостта ми напълно изчезна!!!
Много съм щастлива, слава на нашия ВЕЛИК И ЖИВ ГОСПОД за безкрайната му милост към всички нас! Алелуя!
Ще продължавам да се моля и да пребъдвам в Господа независимо от силните атаки на дявола към мен, защото на Божията нива има нужда от работници и аз искам да бъда една от тях! Елица