Молитва за приемане на Спасителя

МОЛИТВА ЗА ПРИЕМАНЕ НА СПАСИТЕЛЯ – ПАМПОРОВО
Интернет предаване с п-р Пламен Петров – 25.08.2016г.
https://www.youtube.com/watch?v=TrLm1QTrnY0

Сега ще продължим с молитва. Искам първо всички да си затворите очите. Това е много важен момент, това е момент, който може да промени живота ти не само на тази земя, но и вечния живот. Ако ти си вярващ човек или невярващ, обаче никога не си заставал отпред, не си излизал пред църква, не си заставал пред Бога и пред хората публично да приемеш Исус Христос за твой Господ и Спасител, публично пред хората и пред Бога, пред небето и пред земята да изповядаш Исус Христос за Господ, сега те призовавам да си вдигнеш едната ръка, дясната ръка. Вдигни ръката си да видя. Вдигни ръката си, ако публично не си Го призовавал. Слава на Бога. Сега ще ви моля, станете вие, които не сте призовавали Господа публично. Станете на местата си! Смело, станете на местата си. Смело, смело, ако ние се срамуваме и Бог ще се срамува от нас. Ще ви помоля, вие, които станахте, елате отпред при нас. Елате смело при нас. Тези, които станахте, застанете тук смело пред мен. Заповядайте! Към мен гледайте. Всички други ги поддържайте леко в молитва, тихичко, защото това е преминаване от смърт към живот. Затворете си сега очите. Браво, моето момче, много се радвам за теб. Ей този иска да става силен. Затворете си очите.
Има още хора, аз знам, че има още хора. Не се срамувайте. Елате, елате, защото това е важен момент, това е ключов момент за живота ти. Заповядай, сестра. Браво! Нека да им пляскаме да ги насърчим.
Така. Затваряме очите и кажете: Боже, прости на мен грешника! Аз признавам, че съм грешник, прости всичките ми грехове – неверието, бунта, всичките ми грехове. Днес приемам Божия Син Исус Христос за мой личен Господ и Спасител. Вярвам, че Исус е единственият път към Бога, единственото име, чрез което да се спася и единственият Посредник между Бога и човека. Исус умря за моите грехове и възкръсна от смъртта за моето оправдание. Исус е жив! Господи Иусе, милост! Господи Исусе, прости ми! Дай ми вечен живот, напиши името ми в Книгата на живота. Аз се предавам днес и завинаги в Твоята ръка и сключвам завет с Теб чрез кръвта пролята на Голгота. Благодаря Ти, че Ти ме правиш нов човек и от днес аз съм новороден християнин Нов човек в Христа Исуса. Благодаря Ти и Ти отдавам слава и хвала! Амин.
Нека пляскаме на Господа. Слава на Бога!
Цялото небе се радва, когато една душа се покайва пред Бога, една душа. Господ оставя 99 за да търси една изгубена. Така че аз искам първо да им кажа: Честито! Вие после по местата ще им кажете честито. Аз не ги познавам, не знам какво им е състоянието, обаче това е важно решение. Честито, Бог да ви благослови. Заяквай в Господа и в силата на Неговото могъщество! Алелуя!
Моята съпруга ви дава от тази книжка „Новорождението“, моля ви приятели, тя не е за печката. Даваме ги безплатно тези книжки, но на нас не са ни безплатни. Нали разбирате? Така че, четете я, даже прочетете повече от един път, три пъти я прочетете и ще ви помоля пак да се молите с молитвата за спасение отзад. Искаме да сме железни в това отношение, всичко да е стабилно и да е сигурно.
Имам към вас три първоначални изисквания /ето, това също можем да ги учим хората/.
№1 Всеки ден не просто да четете Библията, а да размишлявате върху Библията и най-вече Новия завет. Всеки ден! Трябва да имате Библия. Ако нямате аз нямам тук Библии, но ето, има тук пастори те ще ви насочат. Значи всеки ден.
№2 Всеки ден да се молите на Бога в името на Господ Исус Христос, не в името на пророк, не в името на светия, в името на Исус. Казахме, че е единственото име.
№3 Да си намерите църква, в която да се проповядва евангелието и да е пълна със Святия Дух.
Ето, тук е пастор Вениамин от Пловдив. Пасторе, може ли да се изправиш, те те знаят хората, но въпреки всичко. Не ви знам от къде сте, тук беше и пастор Ангел Пелтеков. Запознайте се с пастора. Ако не знаете какво, ще говорите с него, за да може наистина всяка една душа да бъде настанена в кошара. Амин. Защото ако душата не е в кошара идва кой? – вълка – аууу от глад умирам. Нали знаете? Ние не трябва да даваме нито една душа на него. Нека кажем: Слава на Бога. Нека пляскаме на Господа и си седнете по местата и ги поздравете.