Молитва за изцеление – част 1

МОЛИТВА ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ – 1
Интернет предаване с п-р Пламен Петров – 6.10.2016г.
https://www.youtube.com/watch?v=DqUwoEK3xHQ

Нека сега да започнем да се молим, защото след това слово ще започнат изцеления, верижна реакция ще има. Бъдете готови за изцеления.
Сега имам въпрос към всеки един от вас: Вярваш ли, че Господ Исус Христос ще те изцели сега? Да ли не? Той може ли да те изцели? – да. Той иска ли да те изцели? – да. Той ще те изцели ли? Кога? – сега.
Тогава в името на Исус, Боже, изцели ме сега! В името на Исус, аз се съгласявам с вас на база на Матей 18:18 и 18:19 и заповядвам в името на Исус, бъди изцелен! Бъди изцелен! Бъди изцелен!
Сложи ръка на болното място. Ти дух на болест, вън в мощното име на Исус! Ти дух на немощ, вън в мощното име на Исус! Ти дух на болка, вън в името на Исус! Ти болест, разрушение, вън в името на Исус! Ти дух на смърт, разрушение, вън от човека в името на Исус!
Нека огънят на Святия Дух да слезе върху тях. Божието Слово слезна, сега искаме, в името на Исус, нека огънят на Святия Дух да слезне върху тях. Божието Слово бе изпратено, мечът на Духа Божието Слово пронизва. Какво казва Библията в тази връзка?
Божието Слово е живо и деятелно, по-остро от всеки меч остър от двете страни, пронизва до разделяне духа и душата, ставите и мозъка и издирва помислите и намеренията на сърцето.
Тези, които са с болен врат, шиповете ги проклинаме, да се стопят в името на Исус Христос. Започни да си движиш врата. Болката напуска, благодаря Ти, Господи! Тези, които са с шипове, започни да си движиш врата. Някои имат главоболие поради шипове, които притискат нерви и притискат кръвоносни съдове, на някои им пищят ушите поради шиповете. В името на Исус, тия шипове да се стопят, да изсъхнат и да не дадат плод до века!
Главоболие и мигрена, вън в името на Исус! Ушите да се отпушат! Да се отпушат, бам, в името на Исус! Бам! Бам! Бам! В Името на Исус, ушите да отпушат!
Ето, Юлиян глух от малък от антибиотици. Той има нужда от творческо чудо. Сложете в ушите му пръсти и в името на Исус Христос се съгласяваме заедно и заповядваме, дух на глухота, излез! Извикваме ново вътрешно ухо, ново тъпанче, наковалня и чукче и каквото има там, в името на Исус, заповядваме на ухото, отвори се! Ефата! Заповядваме на ухото да прочуе в името на Господа Исуса Христа! Алелуя! Благодарим Ти, Господи! Отдаваме слава и хвала на Бога!
Сложи ръка на болното място ако имаш туморно образувание, киста, миома, тумор, рак, в името на Исус, нека да изсъхне от корен, тумора да изсъхне от корен! Да изсъхне от корен! Да изсъхне от корен и духът на разрушение и смърт, вън в мощното име на Исус Христос! Тумор, вън в името на Исуса Христа от Назарет! Благодарим Ти, Господи!
Ако имате болести на колената, в името на Исус сложете ръце на колената и заповядваме, колената да бъдат изцелени и наместени в името на Исус! Започни да движиш колената си в името на Исуса Христа. Започни да движиш ставите, които те болят.
В името на Исус, множествена склероза, вън!
Рак на белия дроб, вън, в мощното име на Исус!
Алергия, вън, в името на Исуса! Алелуя!
Ако имаш проблем с гръбначния стълб, изпъни краката си, даже ако може някой да ги гледа дали има разлика в краката ти. Както си седнал, изпъни ги и заповядваме на гръбначния стълб и прешлените да бъдат изцелени, да се наместят, късият крак да порасне. В името на Исус, късият крак да порасне, гръбнакът, прешлени, дискове да бъдат изцелени, болката да напусне!
Ето, тумор в главата, заповядваме, вън!
Епилепсия, вън!
Камъни в жлъчката, вън, в името на Исуса Христа!
Приемете изцелението си и започнете да активирате вярата си. Вярата си приведи в действие. Ако имаш болка, започни да движиш тая част, която те боли. Ако не можеш да правиш нещо, сега го направи с вяра в Господа Исуса Христа и Неговата кръв. Раздвижи гръбначния стълб ако имаш дископатия и дискова херния да видиш какво е станало. Ако проблема ти е във врата раздвижи врата си, в името на Исус. Ако не чуваш с някое ухо, запуши другото ухо и ме слушай през ухото, с което не чуваш. Слушай с ухото, което не чуваш, Господ отваря глухото ухо.
„Изтръпнала ми е дясната ръка от работа, не спя спокойно от един месец.“ Гръбначния ти стълб да бъде изцелен и освободен! Дискове, прешлени, сухожилия, мускули, стави, да се освободят в името на Исус! Раздвижи ръката.
Деструкция на стълковидните тела, късогледство, ретинопатия, начална катаракта, това е перде, непълна проводимост на кръвоносни съдове. Сега, нека да се помолим за очи. В името на Исус Христос, всеки дух на слепота и разрушение в очите, заповядваме да напусне! Късогледство, в името на Исус, вън! Катаракта, да се стопи в името на Исус. Заповядваме на кръвоносните съдове да бъдат освободени, да се движи кръвта по тях. Заповядваме на нервите да бъдат наместени и освободени и да се движат сигналите по тях. В името на Исус, мускулите на очите да бъдат изцелени. Мускулите на очите да бъдат свободни! Мускулите на очите да се движат правилно!
Заповядваме на гастрит, вън! Депресия, вън, в мощното име на Исус! Гастрит, депресия, вън в мощното име на Исус! Страх и страхова невроза, вън! Дишайте дълбоко с отворена уста. Вън, в името на Исус, заповядваме на всеки нечист дух. Дишайте дълбоко и ако ви се кашля, кашляйте, плюйте, повръщайте, каквото и да е получете освобождение. Дишай дълбоко, в името на Исус и приеми твоето освобождение и изцеление.
Господ ви изцелява. Чудеса, знамения и велики дела! Вярата се увеличава. Вие сте тук при мен и аз съм там при вас, ние сме заедно в Духа. Вие сте в Духа при мен и аз съм при вас в Духа, ние сме заедно и аз ви полагам ръце. В името на Исус, полагам ръце на вас и вие положете ръце на екрана и приемете изцеление. Положи ръце на екрана и приеми силата на Святия Дух! Полагам ръцете си върху вас в мощното име на Исус и освобождавам помазанието на Святия Дух, което руши хомота. Сложи ръце на екрана и приеми твоето изцеление, точка на контакт, в мощното име на Исус. Алелуя!
Да бъде светлина! И стана светлина. Да бъде светлина! И стана светлина. Алелуя, да бъде слава на Господа. Благодарим Ти, Боже!
Гастрит смъмряме. Всяко възпаление в тялото, вън! Заповядваме на хемороиди да бъдат изцелени, вън в името на Исус ! Всеки дух, който е зад хемороидите, вън! Възпаление на бъбреци, възпаление на жлъчка, възпаление на синуси смъмряме! Възпаление на стомах, възпаление на дванадесетопръстник, смъмряме в името на Исуса Христа! Огънят на Святия Дух да мине.
Проверете се! Провери дали имаш изцеление, провери дали чуваш по-добре, провери дали виждаш по-добре след молитвата. Провери дали ти се движи по-добре ръката, дали се движи по-добре кракът, дали се движи по-добре гръбнакът ти. Виж, където имаш тумор дали туморът е там, пипни дали бучката е на същото си място. В името на Исус приеми изцелението и отдай слава на нашия Господ за своето изцеление.
Очакваме чудесата, очакваме свидетелства за славата на Бога. Нека вдигнем ръце и да отдадем слава на Всемогъщия Бог. Отдаваме Ти почит и слава, святи Боже, за Твоята изцелителна сила в името на Исуса Христа.
Нека да кажем заедно: Аз съм изцелен чрез раните на Исуса! Аз съм изцелен чрез раните на Исуса! Аз съм изцелен чрез раните на Исуса! Исус взе моята болест, понесе моята болка. Той взе моята болест, Той понесе моята болка, Той понесе моето робство, с Неговите рани аз съм изцелен, в мощното име на Исуса! Отдавам Ти слава и хвала. Алелуя!
Някой получава изцеление в тази област тук около диафрагмата. Получаваш изцеление около диафрагмата и надолу. В името на Исус, болест и немощ, вън! В името на Исус, всяка болка, болест и немощ да напусне!
Святия Дух и огън! Святия Дух и огън! Още, още, още! Кръвта на Исус! Кръвта на Исус! Силата на Бога върху теб!
Приемете! Приеми твоето изцеление, в името на Исус сега. Приеми твоето изцеление, изповядай твоето изцеление в името на Исус. Изповядай изцелението си, приеми го с вяра. Алелуя!
Няма болест, която Исус Христос да не може да изцели. Исус Христос може да изцели всяка болест, ако ние само можем да се докоснем с вяра до Него. Благодарим Ти, Господи, за това, че всичко е възможно за Бога, всичко е възможно с Бога и всичко е възможно за нас понеже вярваме в нашия Спасител Исус. Алелуя!
Моля ви, да минете отново по стиховете, размишлявайте върху тях, защото те са здраве за цялото ви тяло, те са лекарство за цялото тяло. Стиховете, Словото е лекарство за цялото ви тяло, живот и лекарство.
Слава на Исуса! Слава на Исуса! Слава на Исуса!