Молитва за духовно очистване на дома

МОЛИТВА ЗА ДУХОВНО ОЧИСТВАНЕ НА ДОМА
Деяния 19:18 “И мнозина от повярвалите дохождаха та се изповядваха и изказваха делата си.” Искате ли освбождение на дома ви, първо трябва да се изповядате на Господа за вас и предците ви- какво е правено и каква окултна дейност се е развивала.
Притчи 26:2 “Както врабче в скитането си, както лястовица в летенето си, Така и проклетия не постига без причина.” Има отворена врата- не е без причина. Намери причината и я изкорени и плодът ще си отиде. Не да късаш плодовете, а корена.
Притчи 28:13 “Който крие престъпленията си няма да успее, А който ги изповяда и оставя ще намери милост.”
Деяния 19:19 “Мнозина още и от тия, които правеха магии, донасяха книгите си и ги изгаряха пред всичките; и като пресметнаха цената им, намериха, че бе петнадесет хиляди сребърници.” Имате скъпи книги или окултни предмети, трябва да се изгорят или унищожат. Дори в църквите може да ес сложи казан за изхвърляне на демонични предмети и книги и после заедно да ги изгорите. Ако искате благословение за дома неоставяйте демонични предмети, които да служат за място за прикачване на нечист дух. Дракони или т.н., демонична музика, картини, книги окултни, със съдържание, защото нечистият дух се прикачва съм слово. Затова се изгарят, за да не ги чете никой друг.
Деяния 19:20 “Така силно растеше и преодоляваше /преобладаваше/ Господното учение.” Побеждава Божието учение, защото домовете са очистени. Да има дело на покаяние. Исус ни казва да принасяме плодове, достойни за покаяние. Има хора, които ходят на църква, слушат Божието Слово и после се връщат в къщи и четат окултни книги и казват: “Той, пастирът, ако му кажа, няма да ги разбере тия неща…” Ами и аз неискам да ги разбирам тия неща, защото неискам да ходя в два пътя- или сме
с Христа или не. Не ги смесвайте нещата с източни или други религии. Очистете се от всичко друго, защото Исус е единственият път и няма друг път! Ти имаш нужда от Божията сила и Божията защита, не ти трябват други знания за окултни неща. Ако искаш да знаеш има книги : Как да отговоря на мормоните или други- чети ги тях. Те са книги, които чрез Божието Слово ти обясняват слабите страни на религиите, но това слово започва да влиза в теб и започваш да вярваш на неща, които не тярбва да вярваш…за това по- добре не чети такива книги. Поради това, че хората търсят окултното /някои християни слагат синьо око, за да ги пази или носят дреха с окултни надписи или кости. Ние неискаме такива неща да влизат в домовете ни. Нека домът ни да е дом на молитва и Исус да е цар. По стените слагайте Словото. Музика /и аз харесвах преди определен вид музика, но трябваше да я откажа/. Немога да кажа, че тя не ми харесва, но аз съм я погребал, защото тя носи друг дух със себе си и дава възможност за действие на друг дух. И трябваше да изхвърля тези неща, да се откажа от тази музика. Ако искаме да сме с Бога, трябва понякога да сме радикални, нужно е покаяние, неможе по два пътя да се върви!
След като премахнете всички обекти на фалшиво поклонение се молете силно с тази молитва във всяка една стая. Молете се така:
МОЛИТВА
Небесни Отче, аз признавам че Ти си Господ на небето и земята. В Твоята суверенна власт и любов, Ти си ми поверил много неща. Благодаря Ти за това място, на което аз живея. Аз прокламирам моят дом за място на духовна безопасност за мен и моето семейство и Те моля за Твоята защита от всичките атаки на врага. Предавам домът си и посвещавам домът си на Теб, Отче в Името на Исус Христос от Назарет. /Можете да вземете олио и да се помолите върху него Бог да го освети и помаже и да ви даде с вяра да го приложите/. И когато прилагам това олио аз прилагам помазанието на Святият Дух и Кръвта на Исуса Христа върху моят дом. /Помажете краищата на вратите и прозорците, дворът по ъглите и кажете/ : В Името на Исус, аз помазвам с Кръвта на Исуса и с помазанието на Святият Дух и Те моля, Отче да сложиш на всяко едно място ангел да пази домът ми. Легеон от ангели в домът ми, легеон от ангели около домът ми в мощното Име на Исуса Христа. Като дете на Бога, възкресено и седнало в Христос, с Бога в небесни места, аз заповядвам на всеки зъл дух, който претендира, че има права на това място, основано на
стари действия от миналото или хора, които са живели или сега живеят в този дом, включително аз и семейството ми, заповядвам на всеки един такъв дух напусни вън и никога не се връщай повече. Ако има някакво проклятие, което да тегне върху този дом- клетва, магия, чародейство, въз основа на Галатяни 3:13 “Христос ни изкупи от проклятието на закона, като стана проклет за нас, защото е писано- проклет всеки, който виси на дърво”- въз основа на този стих аз разрушавам всяко проклятие в този дом в мощното Име на Исус чрез Неговата свята Кръв и заповядвам на всеки нечист и зъл дух – вън от домът ми и никога повече да не се връщаш. Аз се отричам от всякакви демонични планове, които са насочени срещу това място и Те моля, Отче, да поставиш Твоите небесни ангели около това място да го пазят от всеки и всички опити на връгът да влиза, безпокои, разрушава, убива, краде, според Йоан 10:10 “Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби: Аз дойдох за да имат живот, и да го имат изобилно.” аз Те моля да ни опазиш и да установиш Твоите цели за мен и моето семейство. Нека да се свети Името Ти както на небето, така и в домът ми, нека да дойде Твоето царство, както на небето, така и в домът ми, нека да бъде Твоята воля, както на небето, така и в домът ми, в мощното Име на Исус Христос. Аз Ти благодаря, Господи, за това, че вече го правиш в този момент и Те моля, действието да не престава от сега и завинаги пълна протекция да има домът ми, в мощното Име на Исус Христос, който е Божият Син. Отдавам Ти славата и хвалата! Благодаря Ти за защитата в святата Кръв, благодаря Ти за защитата чрез Святият Дух, благодаря Ти за защитата в Името на Исус, което е яка кула и праведният прибягва в Него, за да е в безопасност, благодаря Ти за защитата на Твоето присъствие- нека винаги да бъде в моят дом, Благодаря Ти за защитата на Твоето слово и аз унищожавам и се отричам от всички предмети на окултизъм, фалшиво поклонение и фалшива религия, в мощното Име на Исус Христос от Назарет. Моят дом го предавам в Твоята ръка! Освети го с Твоето присъствие и никакъв нечист дух повече да неможе да припари и влезне в Името на Исус! Отдавам ти слава и хвала! Слава да бъде на Господа! Алелуя!